Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Arkivfoto från kyrkogård i Partille. Insändarskribenten var på besök i Jonsered och reagerade på att gräsklippningen runt gravarna inte sköttes. Bild: Shamiram Demir
Arkivfoto från kyrkogård i Partille. Insändarskribenten var på besök i Jonsered och reagerade på att gräsklippningen runt gravarna inte sköttes. Bild: Shamiram Demir

Eftersatt gräsklippning på kyrkogården

Insändarskribenten var på Jonsereds kyrkogård och blev väldigt ledsen av att gräsklippningen runt gravarna lämnade en del i övrigt att önska.

Efter ett besök på Jonsereds kyrkogård söndagen 19 juni blev jag väldigt ledsen. Kyrkogården är så eftersatt när det gäller gräsklippning. Jag vet att man inte ska klippa gräset runt gravar som sköts av förvaltningen. Men så som det ser ut idag tror man inte att någon grav är lämnad för skötsel.

Gräset måste klippas runt gravar på Jonsereds kyrkogård

Sedan läser jag om att den vackraste graven finns på Jonsereds kyrkogård. Det finns många ungdomar som vill sommarjobba, varför inte ta hjälp av dessa för att trimma gräset runt gravarna, detta är ju inget jobb man behöver högskoleutbildning till. Tror säkert att många får hjälpa till hemma i den egna trädgården och har en vana att hantera en trimmer.

Inte kan väl Partille Kyrkogårdsförvaltning ha så dålig ekonomi att man inte kan ha en välskött kyrkogård. Däremot får jag ge en stor eloge till de som har gjort trädgården runt kyrkan, mycket vackert, och välskött.

Utflyttad Jonseredsbo

LÄS OCKSÅ: Missvisande bild av Kullegården: ”Ett pågående förändringsarbete”

LÄS OCKSÅ: Skickar fel signaler – att porta föräldrar på skolavslutning

LÄS OCKSÅ: Triss i sandlådor – rondeller behöver utsmyckning

Så här prenumererar du!

Klicka HÄR för att komma till prenumerationserbjudandet. Då får du inloggningsuppgifter som du kan använda för att logga in med i e-tidningsappen och nyhetsappen.

De nedladdningsbara apparna hittar du om du söker på ”Partille Tidning” i AppStore eller Google Play.

Så här prenumererar du och hämtar apparna:

Klicka HÄR för att komma till prenumerationserbjudandet. Då får du inloggningsuppgifter som du kan använda för att logga in med i e-tidningsappen och nyhetsappen.

De nedladdningsbara apparna hittar du om du söker på ”Partille Tidning” i AppStore eller Google Play.